Köcsönzés menete

Válaszd ki a gépet vagy eszközt amire szükséged van!

Ha bizonytalan vagy a kölcsönözni kívánt gépet vagy eszközt illetően, fordulj hozzánk telefonon vagy emailben, és mi segítünk a feladathoz legmegfelelőbb eszköz kiválasztásában!
A kapcsolatfelvételhez kattints az alábbi gombra:

Foglald le a használni kívánt gépet vagy eszközt!

Erre több módon is lehetőséged van:

  1.  Töltsd ki a gépek és eszközök saját terméklapján lévő online foglalási űrlapot és küld el számunkra! Az online rendelés beérkezését követően rövid határidővel visszaigazoljuk a sikeres foglalást. Amennyiben valamiért a megadottak alapján a foglalás nem teljesíthető, munkatársunk felveszi a kapcsolatot veled.

  2.  Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és egyeztess munkatársunkkal élőszóban! Ha valamiért nem vennénk fel a telefont, ne aggódj, rövidesen visszahívunk!

  3.  Küldj nekünk egy emailt, amiben leírod, hogy melyik gépre vagy eszközre van szükséged, írd le a bérlés kezdetének várható időpontját (dátum, óra és perc), a bérlés időtartamát (12-24-48 óra, vagy egyedi időtartam), illetve az eszköz átvételének és átadásának módját (személyesen vagy kiszállítással). Az e-mailben történő rendelés beérkezését követően rövid határidővel visszaigazoljuk a sikeres foglalást. Amennyiben valamiért a megadottak alapján a foglalás nem teljesíthető, munkatársunk felveszi a
    kapcsolatot veled.

Adategyezetetés, véglegesítés

A sikeres foglalást követőn munkatársunk felveszi a kapcsolatot veled és ha szükséges pontosítja a részleteket a foglalást, továbbá az átadás és átvételt (helyszín, időpont, átvevő-átadó személye, stb.) illetően és a pénzügyi elszámolást illetően. Ilyenkor még van lehetőség módosításra, plusz tartozékok, kiegészítők, vegyszerek vagy takarítószerek igénylésére.

Átadás - átvétel

A véglegesítést követően a foglalás kezdőidőpontjában (személyes átvétellel vagy kiszállítással) átadjuk a megrendelt gépet és / vagy eszközöket az adategyeztetéskor megadott személynek. Amely eszköznél felmerül kauciófizetés is, ott az átadás kizárólag a kaució pénzügyi teljesítését követően valósulhat meg. Ha az átadás részünkről valamilyen nem várt okból meghiúsulna, úgy azonnal kapcsolatba lépünk veled!
A gépek és eszközök használatát követően a kölcsönzés lejártának időpontjában – az előre leegyeztetett módon – átvesszük az gépet, gépeket és / vagy eszközt, eszközöket. Amennyiben a kölcsönzési időtartam lejárta előtt szeretnéd visszaszolgáltatni a kölcsönzött készülékeket, úgy arra is van lehetőség, azonban az a kölcsönzési díjon nem változtat. Amennyiben a kölcsönzési idő valamilyen oknál fogva elhúzódik, kérjük, egyeztess ügyfélszolgálatunkkal a felmerülő lehetőségeket és többletköltségeket illetően!

Pénzügyi rendezés

Az gépe(ek) és / vagy eszköz(ök) átvételét követően munkatársunk átvizsgálja azokat. Az ügyletet követően munkatársunk kiállítja a számlát, amelyet készpénzben tudsz rendezni!

Részletes információkért tekintsd meg az Általános Szerződési Feltételeinket!

További kérdés, kérés esetén keress minket bizalommal!

Weboldalunk sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény javításának érdekében.